7.5 C
Bratislava
štvrtok, 17 októbra, 2024
46 300 1 430 18 600

Toto bude program eFleet Day 2024 Truck&Bus&Van

Organizátori zverejnili program konferencie eFleet Day 2024 Truck&Bus&Van, ktorá sa uskutoční už 16. októbra.

Jesenný eFleet Day 2024 Truck&Bus&Van pod jednu strechu prináša najdôležitejšie témy spojené s elektromobilitou v nákladnej doprave a preprave pasažierov. Návštevníci budú môcť zistiť, ako je na tom elektrická nákladná doprava v súčasnosti a kam sa bude posúvať v najbližších rokoch.

Konferencia eFleet Day 2024 Truck&Bus&Van
Foto: eFleet Day 2024 Truck&Bus&Van

Odborný program konferencie

Počas odborného programu konferencie eFleet Day Truck&Bus&Van 2024 sa bude pozornosť venovať aktuálnemu stavu slovenskej elektromobility v segmente nákladnej dopravy a prepravy, ale hlavne celkovým trendom, plánom a požiadavkám, ktoré bude počas najbližších rokoch do značnej miery diktovať smerovanie celého segmentu. Program otvorí kľúčové otázky o elektrifikácii vozových parkov, rozvoji nabíjacej infraštruktúry a podpore transformácie smerom k elektromobilite.

eFleet Day Truck&Bus&Van 2024 načrtne konkrétne riešenia, prípadové štúdie, rady, tipy a triky pre dopravné podniky, prepravcov a firmy. Diskutovať sa bude napríklad o tom, ako môže firma rozvíjať zelenú nákladnú flotilu udržateľne z pohľadu ekonomiky, ako dizajnovať úspešný projekt elektrickej nákladnej flotily alebo aké riešenia v elektrickej nákladnej doprave sú dostupné na trhu.

Foto: eFleet Day

Program sa bude venovať zavádzaniu bezemisných vozidiel do flotily a potrebám dopravcov, dotáciám z európskych mechanizmov a ďalším praktickým náležitostiam. Konferencia otvorí aj dôležitú diskusiu, prezradí ako optimalizovať náklady na nabíjanie elektrickej flotily a priblíži reálne príklady fungujúce v zahraničí.

Hlavný program

Témy konferencie eFleet Day 2024 Truck&BusVan

  • analýza aktuálneho fleetu vo firme
  • implementácia e-fleetu do firmy
  • nabíjacie riešenia
  • batériové úložiská
  • správa fleetu
  • financovanie a poistenie
  • ESG problematika
  • požiarna ochrana
Aktuálne
Prečítajte si aj